Una finestra de l’app Borsa amb la llista de valors a l’esquerra, un gràfic a la part superior dreta i els titulars de notícies a la part inferior dreta.

Seguiment del mercat

Personalitza les teves llistes de favorits (les llistes de tíquers d’empresa de la barra lateral) perquè mostrin les accions que vols consultar periòdicament.

Com afegir tíquers d’empresa a les llistes de favorits

Una finestra de l’app Borsa amb un gràfic que mostra les dades de dos anys d’un tíquer d’empresa.

Veure gràfics de les dades històriques

Els gràfics de colors i interactius et permeten veure les dades històriques per a diversos intervals de temps.

Com canviar la visualització dels gràfics

Una finestra de l’app Borsa que mostra les notícies principals sobre economia.

Estar al dia de les notícies d’economia

A l’app Borsa trobaràs les notícies d’economia més útils fàcilment.

Com llegir i compartir notícies d’economia

Per explorar el manual d’ús de l’app Borsa, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

L’Apple News i l’Apple News+ no estan disponibles a tots els països o regions.