Què és una drecera?

Una drecera és una manera ràpida de fer una o més tasques amb les teves apps. L’app Dreceres permet crear dreceres formades per diversos passos. Per exemple, pots crear una drecera “Temps fent surf” que obtingui l’informe de surf, proporcioni l’hora prevista d‘arribada a la platja i obri la teva llista de reproducció de surf.

Aprendre com funcionen les dreceres

Què és una acció?

Una acció, el component principal d’una drecera, és un pas d’una tasca. Combina accions per crear dreceres que interactuen amb les apps i el contingut dels teus dispositius Apple i també el contingut i els serveis d’Internet. Totes les dreceres estan formades amb una o més accions.

Més informació sobre les accions

Què és l’automatització?

L’automatització és un tipus de drecera que s’activa amb un esdeveniment en comptes de manualment. Fes servir l’app Dreceres per configurar una automatització personal o per a casa i fer que la drecera automatitzada s’activi quan arribis te’n vagis, quan modifiquis una opció de configuració de l’iPhone, a una hora del dia, etc.

Crear una automatització personal

On puc trobar dreceres?

La Galeria té una col·lecció seleccionada de dreceres creatives i útils. Explora la Galeria per descobrir possibilitats de dreceres i veure com s’han construït. Quan trobis una drecera que t’agradi a la Galeria, afegeix‑la a la teva col·lecció de dreceres amb un sol toc i personalitza‑la per adaptar‑la a les teves necessitats.

Explorar la Galeria

Per explorar el manual d’ús de l’app Dreceres, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina.

No totes les apps, serveis i contingut que es mostren al manual d’usuari estan disponibles a totes les regions.