Diccionari AppleScript per al Finder.

Veure els objectes i les ordres de creació de scripts d’una app

Descobreix quines ordres i quins objectes estan disponibles per a una app mentre crees un script. Simplement explora el diccionari de creació de scripts d’una app.

Com veure el diccionari de creació de scripts d’una app

El quadre de diàleg Exportar, que mostra el menú desplegable “Format de l’arxiu” amb l‘opció “App” seleccionada i les opcions que pots especificar quan desis l‘script.

Desar un script com una app

Quan hagis creat i provat un script, pots desar-lo com una app i executar-lo com qualsevol altra app.

Com desar un script com una app

Per explorar el manual d’ús de l’Editor de Scripts, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.