galetes i dades de llocs web

Sovint, els llocs web desen galetes i altres dades al Mac. Aquestes dades poden incloure informació que hagis proporcionat, com ara el nom, l’adreça i les teves preferències. Aquestes dades ajuden els llocs web a identificar els usuaris quan hi tornen, per poder proporcionar‑los serveis i mostrar‑los informació adequada als seus interessos.

El Safari utilitza l’aprenentatge automàtic per identificar els anunciants i altres entitats que rastregen la teva activitat a la xarxa, i elimina les seves galetes de seguiment creuat de webs i dades de llocs web. Pots desactivar la prevenció de seguiment intel·ligent perquè el Safari sempre accepti les galetes i dades de llocs web, o la pots deixar activada.

• Selecciona Safari > Preferències, fes clic a Privacitat i selecciona “Impedir el seguiment creuat de webs”.