dreceres de teclat

Les dreceres de teclat són tecles o combinacions de tecles que es premen ràpid per executar tasques a l’ordinador. Per a la majoria de les dreceres, s’ha de prémer una combinació de dues o més tecles o bé prémer una tecla en fer clic, prémer o arrossegar. Per exemple, per copiar un text seleccionat, pots prémer Ordre + C o bé pots prémer Opció mentre arrossegues l’element.

Per veure una llista de dreceres, obre els menús que hi ha a l’esquerra de la barra de menús. Si una opció de menú té una drecera, s’inclou al costat de l’opció.

Per obtenir informació sobre els símbols que representen les tecles de modificació a les dreceres, consulta l’article de suport d’Apple Dreceres de teclat del Mac.