iCloud

L’iCloud ofereix serveis de correu electrònic, contactes i calendari, entre altres, que són fàcils de configurar i utilitzar. Amb l’iCloud pots compartir les compres familiars i fer còpies de seguretat dels dispositius iOS i iPadOS, i trobar dispositius perduts.

L’iCloud emmagatzema les teves fotos i vídeos, documents, música, calendaris, contactes i altres continguts. Manté automàticament els teus continguts actualitzats a tots els dispositius iOS, iPadOS i ordinadors on hagis iniciat sessió amb el mateix ID d’Apple.

L’iCloud està disponible als ordinadors Mac, l’iPhone, l’iPad, l’iPod touch, l’Apple TV i els ordinadors Windows que tinguin instal·lat l’iCloud per a Windows. Algunes funcions de l’iCloud tenen uns requisits mínims de sistema. Consulta l’article de suport d’Apple Requisits del sistema per a l’iCloud.

Nota: Pot ser que l’iCloud no estigui disponible en tots els països o regions, i les seves funcions poden variar segons les àrees. Consulta apple.com/es/icloud.