seleccionar ítems

Per seleccionar un ítem o més (com ara contactes, correus electrònics, carpetes o fotos), fes una de les accions següents:

• Seleccionar un ítem: situa el punter sobre l’ítem i fes-hi clic.

• Seleccionar diversos ítems: mantén premuda la tecla Ordre i fes clic als ítems.

• Seleccionar diversos ítems adjacents: fes clic al primer ítem que vols seleccionar, mantén premuda la tecla Majúscules i fes clic a l’últim ítem.

O bé fes clic al costat del primer ítems, mantén premut el ratolí o trackpad i arrossega sobre tots els ítems.