Galetes i dades dels llocs web

Sovint, els llocs web desen galetes i altres dades al Mac. Aquestes dades poden incloure informació que hagis proporcionat, com ara el nom, l’adreça i la teva configuració. A més, ajuden els llocs web a identificar els usuaris quan hi tornen, per poder proporcionar-los serveis i mostrar-los la informació rellevant i interessant.

Pots canviar la configuració per fer que el Safari accepti sempre les galetes o bé bloquegi sempre les galetes i altres dades dels llocs web.

• Selecciona Safari > Configuració, fes clic a Privacitat i selecciona una opció a “Galetes i dades de lloc web”.