seleccionar recordatoris

Per seleccionar un o més recordatoris, fes una de les accions següents:

• Seleccionar un recordatori: situa el punter a la dreta del nom del recordatori i fes clic a la zona buida.

Fer clic a la zona buida de la dreta del nom d’un recordatori per seleccionar‑lo.
  • Seleccionar diversos recordatoris: mantén premuda la tecla Ordre i fes clic a la dreta del nom de cada recordatori.

• Seleccionar diversos recordatoris adjacents: fes clic a la dreta del nom del primer recordatori, mantén premuda la tecla Majúscules i fes clic a la dreta del nom de l’últim recordatori.

• Seleccionar tots els recordatoris d’una llista: selecciona un sol recordatori i prem Ordre + A.