La finestra del QuickTime Player, que mostra l’editor de clips a la part inferior.

Editar un vídeo

Vols editar un vídeo ràpidament? El QuickTime Player permet fer edicions de vídeo habituals, com ara escurçar, reordenar i girar. També pots dividir un vídeo en diversos clips i manipular-los individualment.

Com editar un vídeo

A l’app QuickTime Player, s’ha obert el menú Arxiu i s’ha seleccionat l’ordre “Nova gravació de pantalla” per començar a gravar la pantalla.

Gravar la pantalla del Mac

Necessites una manera ràpida d’ensenyar a algú com fer una tasca al Mac o simplement vols mostrar a una altra persona què veus a la teva pantalla? Pots crear una gravació de tota la pantalla o seleccionar-ne només una part.

Com gravar la teva pantalla del Mac

La finestra del QuickTime Player del Mac mentre grava utilitzant un iPhone.

Capturar la pantalla de l’iPhone, l’iPad o l’iPod touch

És possible que vulguis vantar-te d’haver aconseguit una puntuació alta en un joc de l’iPhone o utilitzar la càmera de l’iPad per gravar un vídeo. Pots capturar exactament el que veus al dispositiu i desar-ho com a arxiu de vídeo al Mac.

Com capturar la pantalla de l’iPhone, l’iPad o l’iPod touch

Per explorar el manual del QuickTime Player, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.