Ajuda QuickTime Player

Benvingut al QuickTime Player

Pots reproduir arxius de vídeo o d‘àudio i també crear i editar pel·lícules, incloses gravacions de la pantalla i gravacions de només àudio.

La finestra del QuickTime Player, que reprodueix una pel·lícula i mostra els controls de reproducció.
La finestra del QuickTime Player, que mostra l‘editor de clips.

Editar un vídeo

Vols editar un vídeo ràpidament? El QuickTime Player permet fer edicions de vídeo habituals, com ara escurçar, reordenar i girar. També pots dividir un vídeo en diversos clips i manipular-los individualment. Per començar, selecciona Veure > “Mostrar clips” i, després, utilitza les opcions del menú Editar per fer retocs al vídeo.

Una pantalla del Mac que mostra una gravació de la pantalla després que l‘usuari ha seleccionat Arxiu > “Nova gravació de pantalla”, ha fet clic a Gravar, ha arrossegat el punter per una zona de la pantalla i, finalment, ha fet clic al botó “Iniciar gravació”. La zona de la pantalla que està seleccionada mostra el punter fent clic a l‘ítem “Emoji i símbols” del menú Editar del Finder.

Gravar la pantalla del Mac

Necessites una manera ràpida d‘ensenyar a algú com fer una tasca al Mac o simplement vols mostrar a una altra persona què veus a la teva pantalla? Pots crear una gravació de tota la pantalla o seleccionar-ne només una part. Per començar, selecciona Arxiu > Nova gravació de pantalla.

La finestra del QuickTime Player mentre grava utilitzant un iPhone.

Capturar la pantalla de l‘iPhone, l‘iPad o l‘iPod

Captura exactament el que veus al dispositiu iOS i desa-ho com un arxiu de vídeo al Mac. Per exemple, pots deixar constància que has assolit un nou rècord de puntuació en un joc o utilitzar la càmera del dispositiu per gravar un vídeo. Connecta el dispositiu al Mac, vés a Arxiu > “Nova gravació de vídeo” i selecciona el dispositiu.