Vistes frontal, posterior i lateral d’una pantalla Pro Display XDR acoblada a un peu Pro Stand.

Introducció a la pantalla Pro Display XDR d’Apple

Descobreix les característiques de la pantalla Pro Display XDR, com ara la brillantor i el contrast, l’angle de visió, els modes de referència i la tecnologia True Tone.

Connectar la pantalla Pro Display XDR d’Apple

Part superior del peu Pro Stand en què es veu el connector.

Acoblar el peu Pro Stand

Segueix els passos que s’enumeren a continuació per acoblar la pantalla Pro Display XDR a un peu Pro Stand.

Acoblar la pantalla Pro Display XDR a un peu Pro Stand

La pantalla s’està girant en sentit contrari a les agulles del rellotge.

Girar la pantalla

Aprèn a girar la pantalla Pro Display XDR quan està acoblada a un peu Pro Stand.

Girar una pantalla Pro Display XDR acoblada a un peu Pro Stand

Vista zenital de l’adaptador de muntatge VESA.

Col·locar un adaptador de muntatge VESA

Segueix els passos que s’enumeren a continuació per acoblar la pantalla Pro Display XDR a un adaptador de muntatge VESA.

Acoblar la pantalla Pro Display XDR a un adaptador de muntatge VESA

Per explorar el manual d’introducció a la pantalla Pro Display XDR d’Apple, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de la pantalla Pro Display XDR.

T'ha sigut útil?
Límit de caràcters: 250
El límit de caràcters és de 250.
Gràcies per la teva opinió.