obrir un PDF o una imatge

Pots obrir arxius d’imatge i PDF de diverses maneres a Previsualització.

• Des de l’escriptori: fes doble clic en un arxiu PDF o un arxiu d’imatge; s’obrirà a l’app Previsualització per omissió. També pots seleccionar un o més arxius i, després, anar a Arxiu > Obrir-ho amb > Previsualització.

• Des de l’app Previsualització: ves a Arxiu > Obrir, busca l’arxiu o arxius que vols obrir, selecciona’ls i fes clic a Obrir.

Per obrir un arxiu en què has treballat recentment, ves a Arxiu > Obrir recents.

• Des de l’iCloud: fes clic a l’iCloud Drive a la barra lateral del Finder i, després, fes doble clic al PDF per obrir‑lo. Per obtenir més informació sobre com treballar amb arxius a l’iCloud, consulta Utilitzar l’iCloud Drive per desar documents.