Obrir un PDF o una imatge

Hi ha diverses maneres d’obrir documents PDF i arxius d’imatge (com ara arxius PNG) a l’app Previsualització.

• Des de l’escriptori o el Finder: fes doble clic en un arxiu. També pots seleccionar un o més arxius i, després, anar a Arxiu > Obrir amb > Previsualització.

• Des de l’app Previsualització: ves a Arxiu > Obrir, busca un o més arxius, selecciona’ls i fes clic a “Obrir”. Si has treballat en un arxiu recentment, pots anar a Arxiu > “Obrir recents” i seleccionar-lo.

• Des de l’iCloud: fes clic a l’iCloud Drive a la barra lateral del Finder i, després, fes doble clic a l’arxiu per obrir‑lo. Per obtenir més informació sobre l’iCloud Drive, consulta l’article de suport d’Apple Configurar l’iCloud Drive.