Touch Bar

Una funció situada a la part superior del teclat d’alguns ordinadors Mac. Pots fer servir gestos familiars, com ara prémer, passar el dit o fer lliscar, directament a la Touch Bar per ajustar la configuració i efectuar tasques.

La Touch Bar, situada a la part superior del teclat, que mostra la Control Strip contreta, a la dreta, i botons que varien segons l'aplicació o la tasca.

Per omissió, la Touch Bar mostra la Control Strip, que pots fer servir per ajustar les configuracions, com ara la brillantor i el volum , i demanar alguna cosa a Siri . També pots ampliar la Control Strip per accedir a configuració addicional.

Altres botons de la Touch Bar varien segons l'aplicació o la tasca. Per exemple, quan escrius un correu electrònic a l’app Mail, la Touch Bar mostra els botons per donar format al text.