La icona Fotos

Manual de Fotos

per al macOS Mojave

Un iPhone, un MacBook i un iPad que mostren les mateixes fotos a les seves pantalles.

Les teves fotos, a tot arreu

Amb la funció “Fotos a l’iCloud”, les teves fotos i vídeos sempre aniran amb tu, sigui quin sigui el dispositiu que utilitzis. Fes una foto a l’iPhone i apareixerà automàticament a l’app Fotos del Mac.

Com activar la funció “Fotos a l’iCloud”

Una foto en la vista d’edició, amb les eines d’edició a la dreta.

Retoca les fotos per millorar-les

No cal que siguis un expert per retocar les fotos com un professional. Amb les eines d’edició de l’app Fotos podràs donar a les teves fotos l’aspecte exacte que vols que tinguin. Pots retallar i redreçar, eliminar els ulls vermells o les imperfeccions, millorar la llum i el color, etc.

Com editar una foto

La finestra de l’app Fotos on es mostren records seleccionats a la barra lateral i diversos records a la finestra.

Gaudeix dels records

Reviu moments especials i esdeveniments divertits veient els teus records, que són col·leccions que l’app Fotos recopila per a tu.

Com veure els records

La finestra de l’app Fotos on es mostra una foto i el menú Compartir amb l’odre “Àlbums compartits” seleccionada.

Explica-ho a tothom

Quan tinguis bones fotos que vulguis compartir, crea un àlbum compartit i convida-hi familiars i amics perquè el puguin veure.

Com crear un àlbum compartit

Per explorar el manual de Fotos, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de Fotos.