expulsar una càmera o dispositiu

Quan acabis d’importar les fotos des d’una càmera o un altre dispositiu digital, abans de desconnectar el cable, hauries d’expulsar la càmera o el dispositiu.

Per expulsar un dispositiu, fes clic amb la tecla Control premuda al nom del dispositiu a la barra lateral del Finder i fes clic a Desmuntar.

Ara pots desconnectar amb seguretat el cable de l’ordinador. No oblidis desconnectar la càmera o el dispositiu si no l’utilitzes.