Camp de cerca intel·ligent

Al Safari, pots fer servir el camp de cerca intel·ligent com a camp d’adreça i com a camp de cerca, així com per accedir als teus llocs web favorits.

El camp de cerca intel·ligent, situat al mig de la barra d’eines del Safari.

Aquestes són algunes de les maneres d’utilitzar el camp de cerca intel·ligent:

• Anar a una pàgina web: introdueix el nom de la pàgina o l’URL.

• Buscar: introdueix una paraula o frase. A mesura que l’escriguis, apareixeran suggeriments del Safari. Pots seleccionar un dels suggeriments o bé prémer Retorn per fer la cerca sencera.

• Anar a un lloc web favorit: fes clic al camp i, després, fes clic a la icona del lloc web que vols visitar.

• Repetir una cerca: elimina tot el text del camp, fes clic a la lupa i, tot seguit, selecciona una cerca recent.