pàgines oposades

Les pàgines oposades s’utilitzen habitualment per al disseny de llibres i quan vols imprimir un document de doble cara i enquadernar‑lo. Amb les pàgines oposades pots tenir capçaleres i peus diferents a les pàgines dreta i esquerra, a més de marges diferents, per adaptar l’espai que necessites per enquadernar.

• Per configurar un document de manera que utilitzi pàgines oposades, obre la barra lateral Document i després, fes clic a la pestanya Document i marca la casella de selecció “Pàgines oposades”.