barra lateral

La finestra del Pages té barres laterals a l’esquerra i a la dreta del document. Per veure-les, fes una de les accions següents:

• Fes clic a Veure  a la barra d’eines i, després, selecciona l’opció “Miniatures de pàgina”, “Taula de contingut” o “Mostrar el tauler de comentaris”.

• Fes clic a Format  a la barra d’eines per mostrar els controls de format per a l’element que estigui seleccionat al document, com ara text, una forma o un gràfic.

• Fes clic a Document  a la barra d’eines per mostrar els controls per aplicar format al document, com ara definir l’orientació i la mida de la pàgina, definir els marges del document i definir la posició de les capçaleres i dels peus.

Nota: Si la barra lateral de la dreta està oberta i fas clic al botó de la barra d’eines corresponent als controls actius, la barra lateral es tancarà. Per exemple, si tens el botó Format seleccionat (amb els controls de Format de la barra lateral) i fas clic a el botó de selecció Format, es tanca la barra lateral sencera. En fer clic a el botó Document, es manté la barra lateral oberta i es canvia als controls de Document.