document de processament de text

Els documents de processament de text, com ara informes o cartes, contenen text principalment. Aquests documents tenen una zona per al text de cos; es van omplint les pàgines a mesura que escrius i se’n creen de noves automàticament quan cal.

Per veure si un document està configurat per al processament de text, fes clic a el botó d’opció Document a la barra d’eines i, després, fes clic a la pestanya Document. Si la casella “Cos del document“ està seleccionada, el document és de processament de text.