seleccionar files o columnes senceres

Fes clic a qualsevol lloc de la taula per mostrar les lletres sobre les columnes i els números a l’esquerra de les files i, a continuació, fes una de les accions següents:

• Seleccionar una sola fila o columna: fes clic al número o a la lletra de la fila o la columna.

• Seleccionar diverses files o columnes: fes clic al número o la lletra d’una fila o columna i arrossega un quadrat blanc per incloure files o columnes.

• Seleccionar files o columnes no adjacents: amb la tecla Ordre premuda, fes clic als números o a les lletres de les files o columnes.