seleccionar text

Si el text es troba en la cel·la d’una taula, hauràs de fer clic a la cel·la per poder seleccionar el text.

• Seleccionar un o més caràcters: fes clic al davant del primer caràcter i arrossega el dit al llarg dels caràcters que vols.

• Per seleccionar una paraula: fes doble clic a la paraula.

• Per seleccionar un paràgraf: fes triple clic al paràgraf.

• Selecciona un ítem d’una llista: fes clic a la vinyeta, al número o a la lletra.

• Per seleccionar un interval de text: fes clic al davant del primer caràcter, mantén premuda la tecla Majúscules del teclat i, seguidament, fes clic al final del text que vols seleccionar. Pots seleccionar només uns quants caràcters o una gran quantitat de text que comprengui diversos paràgrafs o pàgines.

Nota: Si fas clic al text de marcador de posició, tot el bloc de text queda seleccionat.