estil de paràgraf

Un estil de paràgraf és un conjunt d’atributs (tipus de lletra i color, per exemple) que pots aplicar ràpidament a un paràgraf sencer. Fer servir estils de paràgraf garanteix un aspecte coherent al text del document i facilita formatar documents i generar taules de continguts.

Els estils de paràgraf apareixen a la barra lateral Format, al costat dret de la finestra del Pages, on els pots assignar tecles de drecera. Si no veus la barra lateral o la barra no té controls de text, fes clic a el botó d’opció Format a la barra d’eines.

Menú d’estils de paràgraf.