Barra lateral “Comentaris i canvis”

Una barra lateral (o un tauler) al costat esquerre de la finestra del Pages que mostra els comentaris i els canvis amb seguiment d’un document. Pots mostrar o ocultar la barra lateral i filtrar‑ne el contingut de diverses maneres.

Per obrir el tauler “Comentaris i canvis”, fes clic a el botó del menú Veure a la barra d’eines i després selecciona “Mostrar el tauler de comentaris i canvis” (o bé “Mostrar el tauler de comentaris”, si no hi ha el control de canvis activat).

Si el control de canvis està activat, també pots fer clic a el botó “Mostrar la barra lateral de comentaris i canvis” a la part esquerra de la barra d’eines de revisió per mostrar o ocultar la barra lateral.