document de disposició de pàgina

Un document de disposició de pàgina és com un llenç on pots afegir quadres de text, imatges i altres objectes i disposar‑los a la pàgina tal com vulguis. Les pàgines noves s’han d’afegir manualment. Els documents de disposició de pàgina s’utilitzen principalment per crear documents amb un disseny més personalitzat, com ara butlletins o pòsters.

Per veure si un document està configurat per a la disposició de pàgina, fes clic a Document  a la barra d’eines. Si veus la pestanya Marcadors a la part superior de la barra lateral, es tracta d’un document de processament de text. Si no ho està, es tracta d’un document de disposició de pàgina.