selector de plantilles

El selector de plantilles mostra miniatures de les plantilles que pots utilitzar per crear un document nou. Per obrir el selector de plantilles, selecciona Arxiu > Nou (al menú Arxiu de la part superior de la pantalla). Per veure més plantilles, col·loca el punter a sobre d’una fila i, després, fes clic a la fletxa dreta o esquerra (amb un trackpad, també pots passar dos dits per la fila). Fes doble clic en una plantilla per obrir-la.

El selector de plantilles. Barra lateral a l’esquerra que mostra la llista de categories de plantilles que pots clicar per filtrar opcions. A la dreta hi ha miniatures de plantilles predissenyades ordenades en files per categoria: la primera, a la part superior, és Bàsiques, seguida per Informes i Llibres (en vertical). Els botons Cancel·lar i Crear es troben a l’angle inferior dret.