document de processament de text

Els documents de processament de text, com ara informes o cartes, contenen text principalment. Aquests documents tenen una zona per al text de cos; es van omplint les pàgines a mesura que escrius i se’n creen de noves automàticament quan cal.

Per veure si un document està configurat per al processament de text, selecciona part del text, toca‑lo i, després, toca Inserir (és possible que primer hagis de tocar el botó “Mostrar més ítems”). Si una de les opcions és “Salt de pàgina”, es tracta d’un document de processament de text.