Vista “Miniatures de pàgina”

La vista “Miniatures de pàgina” mostra miniatures de totes les pàgines del document. En aquest mode de visualització, pots reordenar les pàgines i seccions d’un document, anar fins a una pàgina prement la seva miniatura i molt més.

• Activar la vista “Miniatures de pàgina”: Prem el botó Més a la part superior de la pantalla, activa el Navegador, i prem Fet. Si el teclat és obert, prem Fet a la cantonada superior esquerra per tancar‑lo.

Un document obert amb el botó de número de pàgina a la part inferior central de la pantalla.
  • Mostrar o ocultar la vista “Miniatures de pàgina”: Prem el botó de número de pàgina a la part inferior de la pantalla per mostrar les miniatures. Per tancar la vista “Miniatures de pàgina”, prem el marcador que hi ha damunt de les miniatures.