barra de dreceres

La barra de dreceres es mostra a l’iPad a sobre del teclat. Conté botons per formatar els tipus de lletra, afegir tabulacions i salts, ajustar l’alineació del text, afegir peus de pàgina, etcètera.

La barra de dreceres de l’iPad Pro és lleugerament diferent de la barra de dreceres dels altres models d’iPad.

Un teclat amb una fila de botons de drecera a sobre de la fila superior de tecles.

Si no veus la barra de dreceres, ves a Configuració > General > Teclats i, després, activa l’opció Dreceres.