barra lateral

La finestra del Pages té barres laterals a l’esquerra i a la dreta del document. Per veure-les, fes una de les accions següents:

• Fes clic a el botó del menú Veure a la barra d’eines i selecciona “Miniatures de pàgina”, “Taula de contingut” o “Mostrar el tauler de comentaris”.

• Fes clic a el botó d’opció Format de la barra d’eines per mostrar els controls de format per al que estigui seleccionat al document, com ara text, una forma o un gràfic.

• Fes clic a a la barra d’eines per mostrar els controls per aplicar format al document, com ara definir l’orientació i la mida de la pàgina, definir els marges del document i definir la posició de les capçaleres i dels peus.

Nota: Si la barra lateral de la dreta està oberta i fas clic al botó de la barra d’eines corresponent als controls actius, la barra lateral es tancarà. En fer clic a el botó d’opció Document, es manté la barra lateral oberta i es canvia als controls de Document.