document de processament de text

Els documents de processament de text, com ara informes o cartes, contenen text principalment. Aquests documents tenen una zona per al text de cos; es van omplint les pàgines a mesura que escrius i se’n creen de noves automàticament quan cal.

Per veure si un document està configurat per a la disposició de pàgina, selecciona part del text i, després, toca el botó Inserir a la barra de dreceres que hi ha a sobre del teclat. Si una de les opcions és “Salt de pàgina”, es tracta d’un document de processament de text.