seleccionar text

Si el text es troba en la cel·la d’una taula, hauràs de tocar la cel·la per poder seleccionar el text.

• Per seleccionar una paraula: fes-hi dos tocs.

• Per seleccionar un paràgraf: fes tres tocs al paràgraf.

• Selecciona un ítem d’una llista: toca’n la vinyeta, el número o la lletra.

• Per seleccionar un interval de text: fes dos tocs una paraula i, després, mou els punts de selecció per incloure més o menys text. Arrossega els marcadors de selecció més enllà del final d’un paràgraf per incloure les marques de format (anomenades invisibles).

Punts de selecció als dos extrems d’una paraula seleccionada.

Nota: Si prems text de marcador de posició, se seleccionarà tot el bloc de text.

A l’iPad, també pots arrossegar dos dits a través del teclat per moure el punt d’inserció i, després, fer un toc al teclat per seleccionar una paraula i dues vegades per seleccionar un paràgraf.