gestor de documents

El gestor de documents és on es creen, s’obren i es gestionen els documents. El gestor de documents es veu quan obres el Pages i no hi ha cap document obert i quan obres l’app Arxius.

Vista d’exploració del gestor de documents amb un enllaç d’ubicació a la cantonada superior esquerra i un camp de cerca a sota. A l’angle superior dret, hi ha el botó “Afegir un document”; el botó “Carpeta nova”; un menú desplegable per utilitzar la vista de llista o d’icones i per filtrar per nom, data, mida, tipus i etiqueta, i el botó Seleccionar. A sota hi ha miniatures de documents existents.

Per anar al gestor de documents quan un document està obert, toca Documents a l’angle superior esquerre del Pages.