gestor de documents

El gestor de documents és on es creen, s’obren i es gestionen els documents. El gestor de documents es veu quan obres el Pages i no hi ha cap document obert i quan obres l’app Arxius.

El gestor de documents amb imatges de les miniatures de documents. Els botons de la part superior serveixen per navegar, crear un document i seleccionar contingut, i a sota hi ha un camp de cerca. A la part inferior de la pantalla hi ha els botons Recents i Explorar.

Per anar al gestor de documents quan un document està obert, toca Documents a l’angle superior esquerre del Pages.