clauer

L’Accés a Clauers desa les contrasenyes per a servidors, apps i llocs web, entre altres, perquè no et calgui recordar‑les totes. Si deses al teu clauer la contrasenya d’un full de càlcul del Numbers, no caldrà que l’escriguis cada vegada que obris el full de càlcul.

Per obtenir informació sobre l’Accés a Clauers i l’ús d’un clauer, fes clic a l’escriptori per passar al Finder, selecciona Ajuda > “Ajuda macOS” (al menú Ajuda de la part superior de la pantalla) i, després, busca “clauer”.