barra d’eines

La barra d’eines és la fila de botons que hi ha sobre el full de càlcul a la finestra del Numbers. Fes clic als botons per veure opcions per inserir objectes, com ara formes, gràfics i taules, per obrir i tancar la barra lateral, i per mostrar la finestra de buscar i substituir, entre altres possibilitats.

La barra de menú a la part superior de la pantalla amb els menús Apple, Numbers, Arxiu, Editar, Inserir, Format, Disposició, Veure, Compartir, Finestra i Ajuda. A sota de la barra de comentaris hi ha obert un full de càlcul del Numbers amb els botons de barra d’eines Veure, Zoom, “Afegir categoria”, Inserir, Taula, Gràfic, Text, Forma, Multimèdia i Comentari a la part superior.

Per personalitzar la barra d’eines (canviar-ne els botons visibles i el seu ordre), selecciona Veure > “Personalitzar la barra d’eines” al menú Veure de la part superior de la pantalla.

Si no veus un botó que s’esmenta en una instrucció, pot ser que s’hagi eliminat si has personalitzat la barra d’eines. Pots afegir-la de nou tornant a personalitzar la barra d’eines.

La barra de menús de la part superior de la pantalla (sobre la finestra del Numbers) conté alguns menús que tenen els mateixos noms que els botons de la barra d’eines. Aquests menús no sempre contenen les mateixes opcions que els elements de la barra d’eines. En la majoria dels casos, els menús de la barra de menús tenen moltes més opcions que les que estan disponibles a la barra d’eines.