punt d’inserció

El punt d’inserció és un cursor amb forma de línia vertical o biga composta que parpelleja. Indica on apareixerà el següent caràcter que escriguis.

Per situar el punt d’inserció al text, fes una de les accions següents:

• En una cel·la de taula: fes clic a la cel·la per seleccionar‑la i, després, fes clic on vulguis començar a escriure.

• En un quadre de text: fes clic al quadre de text. Si l’objecte ja conté text, fes clic una vegada per seleccionar l’objecte i, després, torna a fer clic al lloc del text on vols situar el punt d’inserció.

• En una forma: fes doble clic a la forma. Si l’objecte conté text, se seleccionarà una paraula; aleshores, torna a fer clic al lloc on vols situar el punt d’inserció.

Després de col·locar el put d’inserció, pots usar les tecles de fletxa per moure’l.