iCloud Drive

L’iCloud Drive et permet emmagatzemar presentacions, fulls de càlcul, PDF, imatges i altres tipus de documents perquè puguis treballar al mateix document mitjançant diverses apps i perquè altres persones puguin col·laborar-hi en temps real. L’iCloud Drive funciona amb apps compatibles, com ara el Pages, el Keynote, el Numbers, el GarageBand i algunes apps d’altres desenvolupadors que no són d’Apple.

Pots accedir a l’iCloud Drive des de l’app Arxius en iOS i iPadOS, des del Finder del Mac, des de l’explorador d’arxius en un ordinador Windows o des d’iCloud.com.

L’iCloud Drive es pot utilitzar amb els dispositius que tinguin l’iOS 8 o l’iPadOS 13 (o versions posteriors d’aquests sistemes), amb els ordinadors Mac que tinguin l’OS X 10.10 o una versió posterior i amb els PC que disposin de l’iCloud per al Windows.