iniciar sessió a l’iCloud amb un ID d’Apple

Els fulls de càlcul compartits es desen a l’iCloud, i per accedir-hi has d’iniciar sessió a l’iCloud amb el teu ID d’Apple.

Si ja has fet alguna compra a l’iTunes Store, l’App Store, l’app Apple TV o la botiga de l’app Llibres, ja tens un ID d’Apple. Si has oblidat el teu ID d’Apple o no en tens cap, fes clic en un dels enllaços que hi ha a sota dels camps d’inici de sessió de l’iCloud per crear un ID d’Apple o bé recuperar el teu ID d’Apple o la contrasenya corresponent.

• En un Mac: Ves al menú Apple  > “Preferències del Sistema” i, després, fes clic a iCloud.

• A l’iPhone o l’iPad: A la pantalla d’inici, prem Configuració i, després, iCloud.

• Des del lloc web: Ves a iCloud.com.

• En un ordinador Windows: Al Windows 7 o posterior, fes clic a l’app o la peça de l’iCloud a la pantalla d’inici, o selecciona iCloud al menú d’inici.

Si no pots obrir el full de càlcul, pot ser que l’adreça electrònica o el número de telèfon utilitzats per convidar-te no estiguin associats amb el teu ID d’Apple. Inicia sessió a l’iCloud amb el teu ID d’Apple i segueix les instruccions per verificar l’adreça de correu electrònic o número de telèfon i associar‑los amb el teu ID d’Apple. Després, inicia sessió a l’iCloud amb l’adreça de correu electrònic principal o número de telèfon associats amb el teu ID d’Apple.

Nota: Si no vols associar una altra adreça de correu electrònic amb el teu ID d’Apple, tens l’opció de demanar al propietari del full de càlcul compartit que et torni a convidar utilitzant una adreça o un número de telèfon que ja estigui associat al teu ID d’Apple.