barra lateral

La barra lateral és la zona situada a la dreta del full de càlcul que mostra l’inspector de format o els controls Organitzar.

• Format: fes clic a el botó d’opció Format de la barra d’eines per mostrar els controls de format per al que estigui seleccionat al full de càlcul, com ara una taula, un gràfic, text o una forma. Fes clic a les pestanyes de la part superior de la barra lateral per veure més controls.

• Organitzar: fes clic a Organitzar el botó d’opció Organitzar a la barra d’eines per mostrar els controls per crear regles d’ordenació, filtratge i categorització per al full de càlcul.

Si la barra lateral de la dreta està oberta i fas clic al botó de la barra d’eines corresponent als controls actius, la barra lateral es tancarà. Per exemple, si tens el botó Format seleccionat (amb els controls de Format de la barra lateral) i fas clic a el botó de selecció Format, es tanca la barra lateral sencera. En fer clic a el botó d’opció Organitzar, es manté la barra lateral oberta i es canvia als controls de l’opció Organitzar.