barra lateral

La barra lateral és la zona situada a la dreta del full de càlcul que mostra l’inspector de format o els controls Organitzar.

• Format: fes clic a el botó d’opció Format de la barra d’eines per mostrar els controls de format per al que estigui seleccionat al full de càlcul, com ara una taula, un gràfic, text o una forma. Fes clic a les pestanyes de la part superior de la barra lateral per veure més controls.

• Organitzar: fes clic a Organitzar el botó d’opció Organitzar a la barra d’eines per mostrar els controls per crear regles d’ordenació, filtratge i categorització per al full de càlcul.

Si la barra lateral de la dreta està oberta i fas clic al botó de la barra d’eines corresponent als controls actius, la barra lateral es tancarà. Per exemple, si el botó Format  està seleccionat (amb els controls de Format a la barra lateral) i fas clic a el botó d’opció Format, la barra lateral sencera es tancarà. En fer clic a el botó d’opció Organitzar, es manté la barra lateral oberta i es canvia als controls de l’opció Organitzar.