marcador de posició multimèdia

Moltes de les plantilles de full de càlcul tenen marcadors de posició multimèdia que pots substituir amb les teves imatges o vídeos. Els marcadors de posició multimèdia tenen una icona el botó “Substituir imatge” a l’angle inferior dret.

Una imatge amb un botó “Substituir imatge”.

Per afegir el teu contingut, fes clic a la icona de l’angle del marcador de posició i selecciona el contingut amb el qual el substituiràs. També pots arrossegar una foto o vídeo del Mac al marcador de posició.