ID d’Apple

El teu ID d’Apple és el compte que utilitzes per accedir als serveis d’Apple, com ara l’App Store, l’Apple Music, l’iCloud, l’app FaceTime, l’iTunes Store i molts més.

• Un ID d’Apple consisteix en una adreça electrònica i una contrasenya. En algunes ubicacions, pots utilitzar un número de telèfon en comptes d’una adreça electrònica. Consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar el número del telèfon mòbil com a ID d’Apple.

• Inicia la sessió amb el mateix ID d’Apple per utilitzar qualsevol servei d’Apple en qualsevol dispositiu. D’aquesta manera, quan facis compres o baixis ítems en un dispositiu, els mateixos ítems estaran disponibles en tots els altres que tinguis. Les teves compres estan vinculades al teu ID d’Apple i no es poden transferir a cap altre ID d’Apple.

• És millor que tinguis el teu propi ID d’Apple i que no el comparteixis. Si convius amb familiars, pots utilitzar l’opció “En família” per compartir les compres amb altres membres de la família sense haver de compartir l’ID d’Apple.

Per obtenir més informació sobre l’ID d’Apple, consulta la pàgina de suport sobre l’ID d’Apple. Per crear un ID d’Apple, ves al lloc web del compte de l’ID d’Apple.