Tipus de quadres de text

El Numbers té dos tipus de quadres de text:

• De dos marcadors: en un quadre de text de dos marcadors es mostren dos marcadors de selecció (quadrats blancs) en seleccionar-lo, i el quadre es redimensiona automàticament quan hi afegeixes text. Els quadres de text que afegeixes amb el botó “Quadre de texts” de la barra d’eines són d’aquest tipus.

• De vuit marcadors: en un quadre de text de vuit marcadors es mostren vuit marcadors (punts blancs) en seleccionar-lo. Aquests quadres de text no es redimensionen automàticament en afegir-hi text. La majoria dels quadres de text de marcador de posició que inclouen una plantilla són d’aquest tipus.

Nota: Per convertir un quadre de text de dos marcadors en un de vuit, selecciona Format > Formes i línies > “Restablir els marcadors d’objecte i text” (al menú Format que hi ha a la part superior de la pantalla).