Modificador del VoiceOver

El modificador del VoiceOver és una tecla o un conjunt de tecles que prems alhora que prems una o més tecles per introduir ordres del VoiceOver. Pots fer que el modificador del VoiceOver sigui la tecla “Bloq Maj” o les tecles Control i Opció premudes alhora.

Les ordres del VoiceOver es representen així: “VO + tecla”. VO representa el modificador del VoiceOver. Per exemple, l’ordre del VoiceOver VO + Majúscules + M significa prémer el modificador del VoiceOver alhora que es premen les tecles Majúscules i M.