seleccionar text

Per seleccionar text, fes una de les accions següents en la visualització d’edició:

• Per seleccionar una paraula: fes-hi dos tocs.

• Per seleccionar un paràgraf: fes tres tocs al paràgraf.

• Selecciona un ítem d’una llista: toca’n la vinyeta, el número o la lletra.

• Per seleccionar un interval de text: fes dos tocs una paraula i, després, mou els punts de selecció per incloure més o menys text.

• seleccionar text que no sigui contigu: mantén premuda la tecla d’ordre en un teclat connectat alhora que selecciones dues o més paraules o files de text no adjacents.

Per anul·lar la selecció d’una part de qualsevol selecció no contigua, mantén premuda la tecla d’ordre mentre selecciones el text que vols excloure de la selecció.

A l’iPad, també pots arrossegar dos dits a través del teclat per moure el punt d’inserció i, després, tocar una vegada al teclat per seleccionar una paraula i dues vegades per seleccionar un paràgraf.

Només pots seleccionar un interval de text contigu o bé fer diverses seleccions de text que no sigui contigu dins de la mateixa àrea d’un full, per exemple, dins d’una sola caixa de text, forma o cel·la de taula.

Per anul·lar la selecció de tot el que has seleccionat, fes clic a qualsevol punt del full fora de la selecció.