seleccionar text

Si el text es troba en la cel·la d’una taula, hauràs de tocar la cel·la per poder seleccionar el text.

• Per seleccionar una paraula: fes-hi dos tocs.

• Per seleccionar un paràgraf: fes tres tocs al paràgraf.

• Per seleccionar un interval de text: toca el quadre de text o la cel·la d’un taula, fes dos tocs una paraula i, després, mou els punts de selecció per incloure més o menys text.

Punts de selecció als dos extrems d’una paraula seleccionada.

A l’iPad, també pots arrossegar dos dits a través del teclat per moure el punt d’inserció i, després, tocar una vegada al teclat per seleccionar una paraula i dues vegades per seleccionar un paràgraf.