menú d’accions

Els menús d’accions inclouen opcions per a tasques ràpides que es poden dur a terme en una taula, una fila, una columna o una cel·la seleccionada. Un botó de menú d’accions apareix a la part inferior de la pantalla quan selecciones una taula (el botó del menú “Accions de taula”), una fila (el botó del menú “Accions de fila”), una columna (el botó del menú “Accions de columna”) o una cel·la (el botó del menú “Accions de cel·la”). Toca el botó per obrir el menú; les opcions del menú canvien en funció del que hagis seleccionat.

Si el teclat està obert, pots tocar el botó del menú Acció a l’angle superior dret per obrir un menú d’accions.

Nota: Si has rebut un full de càlcul i no veus el menú d’accions, pot ser que el full de càlcul estigui en mode visualització de lectura. Toca el botó Editar a la part superior de la pantalla per sortir de la visualització de lectura.