Notes a la visualització en galeria amb el contingut de cada nota en una miniatura. Les cerques suggerides es mostren a la l’angle superior dret, com ara les notes bloquejades i les notes amb arxius adjunts.

Trobar una nota quan la necessitis de debò

Utilitza la visualització en galeria per veure totes les teves notes com a miniatures, de manera que les imatges t’ajudin a trobar la nota que vols. Si encara no trobes la nota que vols, utilitza funcions de cerca potents com ara cercar imatges o text als teus documents escanejats i molt més.

Com fer cerques a les notes

Un Mac i un iPad que mostren la mateixa nota de l’iCloud.

Prendre notes allà on vagis

Si afegeixes els teus comptes d‘internet a l‘app Notes, tindràs les notes a tots els dispositius que facis servir, de manera que, per exemple, pots desar una destinació de viatge meravellosa al Mac i, després, consultar-la a l‘iPad quan estiguis amb els teus amics.

Com afegir o eliminar comptes de notes

Una nota que inclou una descripció d’unes idees per reformar una cuina, una llista de tasques pendents i una foto d’una cuina.

Una imatge val més que mil paraules

Arrossega i deixa anar imatges, vídeos, enllaços i altres arxius a les notes. També pots afegir contingut a les notes directament des del Safari, l’app Fotos i moltes altres apps.

Com adjuntar fotos, enllaços i altres continguts

Notes a la visualització en galeria després de fer clic al botó “Veure els participants” de la barra d’eines per a una nota. Apareixen les persones que s’han afegit a la nota que es mostra i les opcions disponibles.

Col·laborar fàcilment

Convida els amics perquè puguin veure o modificar una nota o una carpeta compartida de notes.

Com afegir persones a les notes i carpetes

Per explorar el manual de l’app Notes, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.